ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΠΑΚΕΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 5 – ΔΟΚΙΜΗ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

Το Πακέτο Εργασίας στοχεύει :

- Να «τεστάρει»  την πλατφόρμα και τα περιεχόμενα e-learning ώστε να εντοπιστούν λάθη, bugs, κλπ.

- Να αναλύσει τα αποτελέσματα, την αποτελεσματικότητα και τη βιωσιμότητα των εκπαιδευτικών ενοτήτων  σε κάθε χώρα εταίρο.

- Να πραγματοποιήσει διορθωτικές ενέργειες  (και στην πλατφόρμα και στο υλικό) πριν την έναρξη της  πιλοτικής εφαρμογής.

Μεθοδολογία :

Τα χαρακτηριστικά των διαφόρων φάσεων αυτού του Πακέτου Εργασίας είναι τα παρακάτω :

Task 1 Testing :  το προσχέδιο των εκπαιδευτικών ενοτήτων θα ελεγχτεί κατά τις πρώτες  “ δοκιμές” με τη συμμετοχή 10-15 αιτούντων που θα επιλεγούν τυχαία από τους εταίρους. Κατά την διάρκεια των διήμερων-τριήμερων  δοκιμών θα εξεταστεί η αποτελεσματικότητα των εκπαιδευτικών ενοτήτων με ερωτηματολόγια και κουίζ. Τα ερωτηματολόγια και τα κουίζ θα αναπτυχθούν από το συντονιστή του Πακέτου Εργασίας και θα συμπεριληφθούν στον Οδηγό. 

Task 2 Ανάλυση: να καθοριστεί πόσο απέχουν οι εκπαιδευτικές ενότητες από τους στόχους. Οι εταίροι, στα πλαίσια μιας διακρατικής συνάντησης θα αναλύσουν τα αποτελέσματα των δοκιμών.  

Task 3 Παρουσίαση: οι εταίροι που συμμετείχαν στο Testing θα παρουσιάσουν τα αποτελέσματα και τις παρατηρήσεις.

Task 4 Διόρθωση: Μετά την ανάλυση του προσχεδίου των εκπαιδευτικών ενοτήτων θα διορθωθούν οι τελευταίες από την τεχνική ομάδα και τους ερευνητές.

ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

E- Learning Platform

Supported by the DI-XL project related with the dissemination and exploitation of LLP results through libraries

 Επικοινωνία

  Πατρόκλου 1 & Παραδείσου,

  151 25 Μαρούσι, Αθήνα, Ελλάδα

  Τηλ..: +30 210 6822606 Fax: +30 210 6894576

  Internet: www.action.gr  E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.