ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΠΑΚΕΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 4 – ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ (ΕΝΟΤΗΤΕΣ)

Στόχοι:

- Ενημέρωση και προσαρμογή των περιεχομένων του e-learning που θα μεταφερθούν από το  πρόγραμμα text-e που αφορά στο ηλεκτρονικό εμπόριο, στις μεθόδους πληρωμής, στις διαπραγματεύσεις και στις συμβάσεις και στην Έρευνα Αγοράς για τις Εξαγωγές λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις ιδιαιτερότητες και ανάγκες της κάθε χώρας και της ομάδας στόχου.

- Ανάπτυξη νέων περιεχομένων  e-learning σε ενότητες  οι  οποίες θα καθοριστούν κατόπιν της  έρευνας. Μια προκαταρκτική έρευνα που πραγματοποιήθηκε πριν την υποβολή της πρότασης  προσδιόρισε τις ακόλουθες πιθανές νέες εκπαιδευτικές ενότητες : Προετοιμασία για την διοργάνωση έκθεσης, Επικοινωνία, Διεθνείς επιχειρηματικές πρακτικές, Επιχειρηματικός σχεδιασμός, Οικονομικά εξαγωγών, Συσκευασία. Ωστόσο, αυτά πρέπει να επιβεβαιωθούν από τη έρευνα που θα διεξαχθεί στα πλαίσια του προγράμματος .

- Προετοιμασία μιας εκπαιδευτικής ενότητας e-learning όπου κάθε εταίρος θα παρουσιάσει τις συνθήκες που επικρατούν στην αγορά της χώρας του ώστε να ενισχυθούν οι εξαγωγές των χωρών εταίρων.

Μεθοδολογία :

- Η μεθοδολογία E-Learning για την οργάνωση και παρουσίαση του περιεχομένου θα αναπτυχθεί με βάση τα αποτελέσματα  του Πακέτου Εργασίας 2.

- Η επιλογή των ενοτήτων που θα αναπτυχθούν και του περιεχομένου κατάρτισης  θα γίνει με βάση τα αποτελέσματα του Πακέτου Εργασίας 2. Άρα το συγκεκριμένο Πακέτο Εργασίας συνδέεται πλήρως με το Πακέτο Εργασίας 2 .

-  Οι εταίροι του προγράμματος, βάση των διαβουλεύσεων με τις ομάδες-στόχου και τα αποτελέσματα του Πακέτου Εργασίας 2 θα προτείνει τα περιεχόμενα (νέα και προσαρμογές των υφιστάμενων) των ενοτήτων που θα αναπτυχθούν.  

- Ο συντονιστής του Πακέτου Εργασίας θα λάβει παρατηρήσεις  από τους εταίρους και θα συνοψίσει τα προτεινόμενα  σε ένα έγγραφο.

- Εάν συμφωνήσουν οι εταίροι με τις προσαρμογές και το νέο περιεχόμενο, ο συντονιστής του Πακέτου Εργασίας θα βελτιώσει το εκπαιδευτικό υλικό σύμφωνα με την καθορισμένη μεθοδολογία e-learning.

- Το Πακέτο Εργασίας 3 θα παρουσιάσει την πρώτη έκδοση των ενοτήτων κατάρτισης μέσω  e-learning (στα Αγγλικά) στους εταίρους του προγράμματος και θα λάβει παρατηρήσεις-σχόλια.

-Το  Πακέτο Εργασίας 3 θα τροποποιήσει τις εκπαιδευτικές ενότητες ανάλογα με τις σχόλια που θα ληφθούν.  

- Το νέο υλικό θα μεταφραστεί στις γλώσσες όλων των εταίρων (Ελληνικά, Τούρκικα, Ισπανικά, Ρουμάνικα και Λεττονικά).  

-  Το  τελικό υλικό  (σε όλες τις γλώσσες να ανέβει στην πλατφόρμα του e-learning του προγράμματος). Για να γίνει  αυτό θα πρέπει να  ολοκληρωθεί η δραστηριότητα 3.7 του Πακέτου Εργασίας 3 (βελτίωση της πλατφόρμας). Τα περιεχόμενα e- learning θα ανέβουν στην πλατφόρμα e-learning η οποία θα προσαρμοστεί σύμφωνα με τις διαδικασίες που αναφέρονται στο Πακέτο Εργασίας 3.

- Το Εταίρος 1 (P1 ) θα παρέχει τεχνική υποστήριξη σε όλα τα τεχνικά θέματα που μπορεί να προκύψουν κατά την προετοιμασία του υλικού e-learning  και του περιεχομένου πολυμέσων ενώ θα αναπτύξει και ένα απλό παιχνίδι.

ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

E- Learning Platform

Supported by the DI-XL project related with the dissemination and exploitation of LLP results through libraries

 Επικοινωνία

  Πατρόκλου 1 & Παραδείσου,

  151 25 Μαρούσι, Αθήνα, Ελλάδα

  Τηλ..: +30 210 6822606 Fax: +30 210 6894576

  Internet: www.action.gr  E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.