ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΠΑΚΕΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 3 – ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ E-LEARNING ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ

Στόχοι :

- Προσαρμογή της Πλατφόρμας E- Learning "E-Learning Toolkit" (ανήκει στο Πακέτο 1) στις ανάγκες του προσωπικού των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και προσθήκη των web 2.0 elements (κοινωνική δικτύωση, συνομιλία, wikis) ώστε να δοθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μεταξύ των ενδιαφερόμενων στις  χώρες των εταίρων

- Ανάπτυξη μιας εφαρμογής για τη χρήση του περιεχομένου e-learning σε κινητά τηλέφωνα και τάμπλετ

Μεθοδολογία :

- Ο συντονιστής του Πακέτου Εργασίας, έπειτα από  συνεννόηση με τους εταίρους του προγράμματος και τους ενδιαφερόμενους/εμπλεκόμενους  φορείς, θα ετοιμάσει ένα έγγραφο στο οποίο θα περιγράφονται οι προσαρμογές που έχουν προταθεί. Οι προσαρμογές στη πλατφόρμα e-learning θα βασίζονται στα αποτελέσματα του Πακέτου Εργασίας 2 (και ιδιαίτερα το μέρος της έρευνας που αφορά στις μεθόδους κατάρτισης  και την πρακτική εκμάθησης που απαιτείται για να υποστηριχθεί το e-learning). Η συγκριτική μελέτη θα αναδείξει : τις ανάγκες κατάρτισης , πως θα μπορούσε να οργανωθεί το περιεχόμενο για να  έχει τη μέγιστη απόδοση,  ποιό είδος περιεχομένου και πολυμέσων θα πρέπει να υποστηριχθεί, κλπ. Ο σχεδιασμός των διαδικτυακών εργαλείων θα βασιστεί στην έρευνα του Πακέτου Εργασίας 2 αφού αυτό θα καθορίσει τις ανάγκες των ενδιαφερόμενων σε σχέση με τα εργαλεία που προτείνονται.

- Ο συντονιστής του Πακέτου Εργασίας θα στείλει ένα προσχέδιο στους εταίρους για να λάβει σχόλια και/ή τροποποιήσεις για τον προτεινόμενο σχεδιασμό

- Βάση των σχολίων που θα λάβει  ο συντονιστής του Πακέτου Εργασίας θα συντάξει  την τελική πρόταση για την ανάπτυξη των εργαλείων και τις προσαρμογές της πλατφόρμας οι οποίες,  εάν εγκριθούν από τους άλλους εταίρους χωρίς επιπλέον τροποποιήσεις, θα αποτελέσει τη βάση για τις δραστηριότητες ανάπτυξης/προσαρμογής.  

- Όταν ο συντονιστής του Πακέτου Εργασίας αναπτύξει ένα αρχικό πρωτότυπο με τα διαδικτυακά εργαλεία και την εφαρμογή mobile-learning, θα τη στείλει στους εταίρους, προκειμένου να λάβει παρατηρήσεις. Η ανατροφοδότηση των εταίρων θα αποτελέσει τη βάση για περαιτέρω βελτιώσεις.

- Τα διαδικτυακά εργαλεία, η προσαρμοσμένη έκδοση της πλατφόρμας ηλεκτρονικής μάθησης και η εφαρμογή mobile-learning θα αναπτυχθεί στα Αγγλικά και θα μεταφραστεί στις γλώσσες όλων των εταίρων που θα οργανώσουν πιλοτικά μαθήματα.

ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

E- Learning Platform

Supported by the DI-XL project related with the dissemination and exploitation of LLP results through libraries

 Επικοινωνία

  Πατρόκλου 1 & Παραδείσου,

  151 25 Μαρούσι, Αθήνα, Ελλάδα

  Τηλ..: +30 210 6822606 Fax: +30 210 6894576

  Internet: www.action.gr  E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.