ΕΤΑΙΡΟΙ

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΒΡΟΥ

Είναι νομικό πρόσωπο  δημοσίου δικαίου. Είναι η Ένωση όλων των φυσικών και νομικών προσώπων που ασκούν εμπορική δραστηριότητα στο νομό. Ασκεί δημόσια εξουσία και ο ρόλος του ως γνωμοδοτικός και συμβουλευτικός φορέας του δίνει την δυνατότητα παρέμβασης στα αρμόδια κρατικά όργανα, με στόχο την αντιμετώπιση των προβλημάτων των επιχειρήσεων και τη συνεχή ανάπτυξη τους.

 

Τελεί υπό την εποπτεία του Υπουργείου Ανάπτυξης, είναι ένα μέλος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (K.E.E.E.), του  Ελληνικού Επιμελητηριακού Συνδέσμου Μεταφορών (Ε.Ε.ΣΥ.Μ.) και του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου. Συνεπώς, είναι ο απαραίτητος και αναπόσπαστος κρίκος ανάμεσα στην κρατική εξουσία και τις επιχειρήσεις-μέλη του νομού – χωρίς να ασκεί συνδικαλιστική δράση.

Περιλαμβάνει πέντε τμήματα : Εξαγωγικό, Μεταποίησης, Εμπορικό, Υπηρεσιών και Τουριστικό, και ο αριθμός των ενεργών μελών μέχρι σήμερα πλησιάζει τα 8.000.

Ιστοσελίδα: http://www.evroschamber.gr/en

ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

E- Learning Platform

Supported by the DI-XL project related with the dissemination and exploitation of LLP results through libraries

 Επικοινωνία

  Πατρόκλου 1 & Παραδείσου,

  151 25 Μαρούσι, Αθήνα, Ελλάδα

  Τηλ..: +30 210 6822606 Fax: +30 210 6894576

  Internet: www.action.gr  E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.